Cindi Madsen: Hamupipőke, ​menj a búsba!

Hogyan ne csókolj meg több békát?

Limonádé könyvek egyikének hívnám ezt a példányt, vannak az embernek néha olyan napjai, amikor ez okozza a kikapcsolást. Hideg borús időben találkoztunk és pár estét együtt töltöttünk, laza pár órás elfoglaltság után tudtam, hogy nem ő az igazi számomra, de szükség van a kicsapongásra. Komolyra fordítva a szót, akkor vidd haza Cindi Madsen könyvét ha már teljesen eleged van a világból, és semmi nincs ami jó kedvre derítsen, akkor jöhetnek a "tündér mesék". 

Szerző: Cindi Madsen
Cím: Hamupipőke, ​menj a búsba!
Kiadó: Lettero - Stahl Judit Könyvkiadója
Kiadás éve: 2017. 
Oldalszám: 400
Fordította: Frei-Kovács Judit

Fülszöveg: 

Gondoltál ​már rá, melyik Disney-hercegnek felelnek meg a volt pasijaid? Ki lenne Hamupipőke párja, aki örömmel táncolt a lánnyal? Persze a kulimunkára már az egyik alkalmazottját küldte, hogy keresse meg a cipő tulajdonosát. Kire osztanád a meg nem értett művészlelket a Szépség és a szörnyetegből? És ki játszaná a munkamániás Robin Hoodot?

Darby Quinn olyan lány, aki régóta nem hisz a tündérmesékben. Kudarcos kapcsolatai után úgy dönt, le kell vonnia a megfelelő következtetéseket: 
Tilos randizni olyannal, aki teljesen rá van szervülve az autójára. 
Ha valaki túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, az így is van. 
Képtelenség megváltoztatni a férfiakat. 
Van néhány nem lehetetlen eset. De ők nem számítanak, mert a Sors annyira mocskos dög.

Ám egy napon Darby megismerkedik az észbontóan szexi Jake-kel. Elsőre a férfi tényleg kedvesnek, megbízhatónak és teljesen normálisnak látszik. Vajon már róla is rajzolják az új hercegfigurát a Disney-stúdióban? Vagy ő lesz Darby életében az üdítő kivétel, aki erősíti a szabályt?

Ha tudni szeretnéd, hogyan NE csókolj meg több békát, neked való ez a USA Today bestseller. Hangosan röhögős, pimaszul őszinte és fergetegesen szórakoztató női regény.

Könnyed, vicces, szellemes olvasmány volt. Igazi limonádét kaptam az esti óráimra. December derekára már nagyon sok volt a 2017-es év, volt benne minden, egyformán volt jó és rossz oldala ennek a tizenkét hónapnak. Szükségem volt valami laza könyvre, ami mellett nem kell gondolkodnom, ez mellett szerencsére nem volt rá szükség. 

Darby tükröt állít az olvasók számára. Mindenkinek volt már mesébe illő hercege, koppant is óriásit a mese végén. Nem minden arany, ami annak látszik. Ezt a mondást nagyon alátámasztja a Hamupipőke, menj a búsba! c. könyv. Minden lány egy hercegnő, aki keresi a hercegét, de a tökéletes férfiig nagyon sok varangyos békát kell megcsókolni. Gondoljatok bele, veletek is így volt? Velem igen, de úgy érzem, hogy az én hercegem eljött értem, igaz nem fehér lovon, de megérkezett kicsi hajlékomba. Minden egy "tánccal" kezdődött, és a teljesség járt át abban a pillanatban, amikor a felismerés szikrája hasított belém egy őszi estén.

Kép forrása: google.com/disney hercegek

A csajos, színes borítónak köszönhetően elég sokan a kezükbe veszik ezt a könyvet, figyelem felhívó és nem enged csak úgy lazán el maga mellett. Borító alatt az van amire számítottam. 

A karakterek az életre készítik fel az olvasót. Minden újabb csalódás egy pluszt ad a Darby "hercegnőnek". Egyes szereplők rendesen az agyamra tudtak menni, mégis gördülékeny maradt a történet és tanulságos! 

Még soha nem néztem a férfiakra olyan szemmel, hogy épp melyik Disney herceg lenne a meséből. 

Nem lehetett nem szeretni a történetet!

Köszönöm az élményt! 
@adrykacska




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!