Budai Lotti: A ​hercegnő haragja ~ novella ~

Hihetetlenül boldog voltam, amikor megtudtam, hogy Budai Lottinak is jelent meg novellája. A tavalyi év egyik kedvenc romantikus történelmi kalandregénye volt a Shirzan szerelme, aminek a folytatása ez év március 29-án jelenik, már hónapok óta várom Louise újabb kalandjait. Ez a novella a két történet közé ékelődik be, valamilyen szinten előre vetíti a második kötet alaptörténetét.  A hercegnő haragjában Azam herceg és kedvesének az élébe pillanthatunk be egy hangyányit. Megtudhatjuk, hogy egy idegen nő érkezik a herceghez, akitől tartania kell Dzsahanzebnek. (Ismerős?) A novellának az eseményével az első részben már találkozhattuk, de akkor csak felületesen ismerhettük meg a történéseket, most Lotti lehetőséget adott az olvasóinak, hogy bepillantást tegyünk abba. 

A Shrizan szerelme című könyv nélkül nem érthető ez a novella, mindenféle képen a két rész között javasolt az olvasása, és így teljes lesz az élmény. 

Ha felkeltettem az érdeklődésedet a novella iránt, akkor nem kell mást tenned, csak rendelned bármilyen könyvet az Álomgyár Könyvesboltból, és  a megjegyzésbe odaírni a novella címét, és máris érkezni fog hozzád. 

Juditnak köszönhetően hozzám is megérkezett két novella,
az egyik Budai Lottié, a másik Csabai Márké. 

Március 29-én jelenik meg a Shirzan bosszúja című befejező kötet, aminek a bemutatójára mindenkit szeretettel vár az írónő és a kiadó egyaránt. Ha elsők kötött szeretnéd olvasni Louise történetét, akkor ne habozz gyere el a kötet bemutatójára, amin az említett könyv  500 Ft kedvezménnyel juthatsz hozzá, minden más, a könyvesboltban fellelhető könyv pedig 25%-kal olcsóbban vásárolható meg.  Részletek a Facebook eseményben találhatóak. 

A sorozat részei: 



Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb értékeléseimről, akkor likeoljátok be a blog Facebook oldalát.
~ Adry ~


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!