Lakatos Levente: Visszatérő játékok

Egy a könyvre jellemző képpel indítanék.


Teljes mértékben jellemző rám, hogy nem bírtam ki a papír alapú könyv megjelenésest (tervezett 2017. november 20.), így amikor a bookline oldalán elérhetővé vált a sorozat nyolcadik része ami a Visszatérő játékok alcímet viseli abban a napban el kellett olvasnom. Mondanom sem kell megérte a türelmetlenségem, egy bajom van, hogy mikor olvashatom a kilencedik részt  :)

Egy könyvmoly már csak ilyen

Visszatérő játékok 
Szigor sorozat nyolcadik része. 

Fülszöveg: 
A bosszú a szerelemnél is erősebb? – erre a kérdésre keresi a választ Kereszthy Liza, aki édesapja halála után szeretne kemény nőként helytállni az életében. Helyzetét – a többi között – a váratlanul feltűnő nővére és természetesen a mocskosul vonzó Szentesy Igor visszatérő játékai is nehezítik. Vajon a számtalan megpróbáltatás után hogyan alakul a tiltott szerelem? Végre legyőzhetővé válnak a mindent elpusztító politikai érdekek? 

Ez az e-könyv rész a háromszoros Aranykönyv-díjas szerző Szigor sorozatának harmadik, A hatalom szabályai című papírkötetében is szerepel.


A borítóról utólag az utolsó jelent utolsó képkockája jut eszembe.

Mesterien van csavarva a történet jobbra és balra is egyaránt. Nem tudja az olvasó eldönteni, hogy mi lesz a következő jelenet, lesz-e boldog végkifejlet. Lisát és Igort egymás mellé sodorja az élet vagy arra a sorsra vannak-e ítélve hogy sóvárogjanak a másik iránt, de el nem érhetik egymást. 

Szereplők most is nagyon közel álltak hozzám, Lisa és Igor a kér főszereplő egyértelműen a kedvenceim és értük izgulok már lassan két éve, bízok benne, hogy lesz egy olyan megoldás a végére, hogy mind a ketten mondjuk kilépnek a politikai megvilágításból és mezei emberek személyében élve egymás mellett maradnak. Tűz és a víz tökéletes párosítás lenne! 



Hamarosan megtudjuk, 
hogy Levente milyen megoldást írt meg nekik!


Nagyon nehéz úgy írni erről a könyvről, hogy ne mondjam ki ami bennem van, mert azzal lelőném mások előtt ennek a résznek a lényegi momentumait. 

Várakozással teli napjaim lesznek a kilencedik rész megjelenéséig! 

Az volt az eredeti tervem, hogy a három utolsó részről egy bejegyzésben írok, de valahogy nem tudtam várni vele, mint az olvasással sem.


Köszönettel: @adrykacska

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!